Utnyttja dina medlemsförmåner!

Klubben har seda 2014 ett nära samarbete med hälso- och friskvårdsföretaget Hälsovägledningen. Som medlem i GJJK får du 10% rabatt på ordinarie priser när det gäller massage och coaching. Rekommenderas varmt!


För mer information och bokning, kontakta Hälsovägledningen, http://halsovagledningen.se/


Träna billigare!
Glöm inte att vi har en värvningsrabatt på 50% på träningsavgiften, perfekt tillfälle att dra med en kompis till klubben nu vid terminsstart!

Tack för att du hjälper oss att nå ut till fler!

Uppdatera din kontaktinformation!

Har vi rätt uppgifter om dig eller ditt barn som tränar? Det är viktigt att klubben har korrekta adress- och kontaktuppgifter om våra medlemmar.

Klubben använder sig av Riksidrottsförbundets rikstäckande system IdrottOnline för att hantera medlemsuppgifter. En av fördelarna med IdrottOnline är att du smidigt kan uppdatera dina eller dina barns uppgifter själv, via webben.

Klubbens inloggningssida hittar du här:
Följ instruktionerna i IdrottOnlines instruktionsdokument för hur du som medlem får inloggningsinformation till systemet: 
Lösenordet till systemet skickas alltid ut via e-post. Det är därför viktigt att du har rätt e-postadress aktiverad i medlemsregistret. Om systemet saknar din e-postadress eller om den är fel, kontakta Dario eller Johan så hjälper vi dig att rätta detta.