Nyheter‎ > ‎

Nyhetsbrev Göteborgs Ju-jutsuklubb - Maj 2012

skickad 28 maj 2012 17:08 av Dario Lopez-Kästen   [ uppdaterad 29 maj 2012 01:47 ]
Nyhetsbrev Göteborgs Ju-jutsuklubb - Maj 2012

Nu har snart hela terminen gått och snart är det dags för sol, bad och sommarlov . För klubbens del är det dags för graderingar, sommarträning, klubbkläder, kulturkalas och olika läger (!).

Graderingar
Graderingarna i Ju-jutsu Kai kommer äga rum lördagen den 2 juni på klubben. På kvällen efter graderingarna kommer vi att ha en avslutningsfest i Slottsskogen om det är fint väder, annars är vi på klubben.

Schemat för lördagen ser ut så här:

10.00-11.00 Knattar Grupp 1
11.00-12.00 Knattar Grupp 2
12.00-13.00 Barn, Alla grupper
13.00-14.30 Vuxna, Grön/Blå/Brun
15.00-16.30 Vuxna, Nyb/Gul/Orange

17.00 Samling på klubben för gemensam avgång till Azaleadalen.
17.30 Gemensam avslutning och brännboll för alla barn och vuxna - ta med egen mat och dryck, samt engångsgrillar.

Alla barn får diplom och rött streck för knattegradering, färgat streck om man terminsgraderar eller bälte om man helgraderar, så det är bra om alla kommer.

Graderingen kostar 200 kr, inklusive bälte för vuxna och 60 kr för bälte för barn.

Sport ju-jutsu kommer att gradera torsdag 5 juli, 18.00 - 19.30. Närmare information skickas ut på Sport ju-jutsulistan.

Ni som inte har möjlighet att komma på graderingen, glöm inte bort att meddela era respektive tränare.

Sommarträning & Terminstart HT2012
Direkt efter graderingarna har vi en veckas träningsledig och sedan börjar sommarträningen.

Från och med vecka 24 (12 juni) fram till vecka 33 (16 augusti) tränar vi enligt sommarschema:

Tisdagar 18.00 - 19.30 - Ju-jutsu Kai

Torsdagar 18.00 - 19.30 - Sport ju-jutsu/Duo

Ett mer detaljerat schema ni hittar här http://www.gjjk.se/traning/schema-sommar2012.

Alla, både barn och vuxna, tränar tillsammans - vi har inga speciella barnpass på sommaren. Alla barn som tänkt träna på sommaren får gärna anmäla det i förväg till dario@gjjk.se

Terminen startar den v33 med gemensamma tisdag 20/8 och Torsdag 22/8

Tävlingsframgångar för Göteborgs Ju-jutsuklubb
Vi vill också passa på att gratulera våra Duo-tävlanden på Scandinavian Open i Ljungby.

Malin och Maria tog två guld när de tävlade i elitklasserna för både dam och mix och Patrik och Fredrik tog silver och brons i herr- och mixklasserna för nybörjare. Även Caroline och John gjorde två riktigt bra matcher mot hårt motstånd i elitklassen.

Malin och Maria har dessutom blivit uttagna till att tävla i VM senare i år, så ett extra stort grattis till dem och lycka till med träningen!

Köp en fräck Klubbtröja!
Just nu har alla som vill möjlighet att beställa snygga klubbkläder. Det finns hoodtröjor, t-shirts och träningsoveraller att välja mellan i både barn- och vuxenstorlekar. Hoodsen och t-shirtarna finns att välja i flera färger. På anslagstavlan på klubben finns det utförligare information om olika modeller, färger och priser. Där finns också beställningsblanketter att fylla i och lämna in.

Priserna som står där gäller om vi kan beställa minst 50 plagg åt gången, så beställningen kommer att göras när vi fått ihop så många beställningar.

Mer information finns på vår webbsida: http://www.gjjk.se/klubben/klader


Göteborgs Kulturkalas 2012
Klubben kommer att delta Svenska Budo & Kampsportsföbundets stora uppvisning under   Göteborgs Kulturkalas 14-19 augusti. Under en dag kommer vi, tillsammans med andra Kampsportsklubbar, att visa upp och låta allmänheten prova på vår idrott. Det brukar var välbesökta uppvisningar och mycket att både titta på och prova på.

För visa upp klubben och Ju-jutsu från sin bästa sida, behöver vi ju-jutskas som vill vara med och hjälpa till. Vill ni vara med och träna in vårt fräcka och roliga uppvisningsprogram, kontakta Martin Klarqvist, martin@gjjk.se. Vi behöver också personer som går omkring i folkvimlet klubbkläder och gör reklam för klubben och Ju-jutsu.

Läger i sommar
I sommar och tidig höst är det full fart på läger fronten i Ju-jutsu Sverige!

Först ut är  Ju-jutsu Tjejläger, 15-17 juni,  ett läger för alla kvinnliga kamputövare i ju-jutsu. Syftet med lägret är att stärka samarbetet mellan kvinnliga ju-jutsu-utövare i Sverige, inspirera och motivera varandra till att fortsätta eller börja träna och tävla i ju-jutsu. Kostnaden för lägret kommer att bli mellan 250-450 kr, beroende på antalet deltagare.

Anmälan sker via mail till fianb@gmail.com. Om det är något ni inte äter så meddela det i anmälan. Sista anmälningsdag är 8e juni.

Nästan direkt inpå är det dags för Ju-jutsu Kai Sommarläger för barn och knattar, 26-29 juni i Oxelösund. Mer information, pris och anmälan hittar ni i Lägerinbjudan.

I anslutning till barnens sommarläger, sker Ju-jutsu Kais Sommarläger för vuxna, 30 juni - 6 juli, också den i Oxelösund. I år kommer vår egen Johan Osbjer att vara instruktör på lägret. Även här skall vi försöka samordna resandet. Läs mer om lägret på inbjudan

Den 12-15 juli blir det därefter Summer Camp Varberg, JJIF Duo, Figthing & Brasiliansk Jiu-Jitsu för de som tävlingstränar Ju-jutsu. Mer information hittar du på Summer Camp Varbergs hemsida, http://www.summercampvarberg.se/

Den 1-5 augusti blir det Dynamix Summercamp i Nacka, där man bl.a. kan träna Sport ju-jutsu, och Brasiliansk Ju-jutsu. Detta är också ett bra läger för de som vill träna mer tävlingsinriktat.  http://www.dynamixsummercamp.com/

Slutlinge kan vi nämna Solstadslägret, KarlstadSolstadslägret, Karlstad, 8-9september. Detta är ett stilövergripnade läger för hela Sverige. Mer information om detta kommer l’ngre fram.

När det går, kommer vi att försöka samarbeta med Budoklubben Shindo  för att åka på lägren, så är ni intresserade hör av er till styrelsen så att resan kan samordnas.

Vi syns på mattan, även under sommaren! :-)

Mvh,

Styrelsen
Comments