Nyheter‎ > ‎

Nyhetsbrev Göteborgs Ju-jutsuklubb September/Oktober 2013

skickad 30 sep. 2013 01:48 av Dario Lopez-Kästen


Hej allihop, välkomna tillbaka på mattan!


I höst händer det mycket skoj att se fram emot!


Närmast i tiden ligger städdagen den lördag 28/9. Ju fler vi är desto finare blir dojon och det går snabbare så att vi kan hitta på nåt skoj efteråt. Klubben bjuder på rikligt med fika! Samling klockan 15.00 - be there!


Onsdagen den 2/10 har vi ett intressemöte angående Göteborg Open 2014. Göteborg Open är tävlingen som klubben brukar arrangera i början av februari; för att kunna genomföra tävlingen  är det bra att planera lite i god tid.


Helgen 19-20/10 är det dags för det årliga Alingsåslägret, ett mycket roligt ju-jutsuläger som man inte får missa! Anmälningslista finns nu upp på anslagstavlan.


Samma lördag 19/10 är det också tävlingen Nordic Cup i Nacka. Vi lär bli ett gäng från klubben som åker så är du sugen på att tävla prata med Dario.


Lördagen 26/10 är det äntligen dags för klubbfest! Behöver det sägas mer? Gött gäng, go stämning, se till att ta chansen att lära känna folket i klubben även utanför gruppen, svartbältena är inte så farliga som de ser ut. Mer info kommer, är du sugen på att vara med att arrangera är du varmt välkommen. Säg till någon i styrelsen, dvs. Dario, Tove, Martin, Erik, Ronnie, Malin eller Madde.


Julgradering för vuxna Ju-jutsu Kai och avslutning kommer i år vara den lördagen den 14/12 och kommer att samköras med Taidon. Det blir därför lite tajt om tid och övriga graderingar för knattar, barn och sportju-jutsun kommer att läggas på ordinarie pass.


Vi har tagit fram en medlemsenkät som handlar om hur du upplever att klubben fungerar. Vad du tycker och tänker är viktigt för oss och kommer att påverka klubbens verksamhet i framtiden. Vi hoppas att du vill ta dig tid att svara på dessa frågor. Enkäten tar 5-10 minuter att besvara. Till enkäten: http://goo.gl/CQbPAM


Missa heller inte sidan, personen och gruppen Göteborgs Ju-jutsuklubb på Facebook!


Vi vill slutligen påminna alla om att det är hög tid att betala träningsavgiften för terminen. Medlemsavgiften betalas bara en gång per år, så om ni betalade den i våras behöver ni inte göra det nu.


Betalning görs på PlusGiro: 370 550-6. Ange personnummer och vem betalningen avser. Mer information finns på hemsidan: http://www.gjjk.se/traning/priser


Vi ses på mattan!


Mvh


Styrelsen
Comments