Nyheter‎ > ‎

Nytt år, nya utmaningar!

skickad 2 jan. 2014 05:07 av Dario Lopez-Kästen   [ uppdaterad 2 jan. 2014 05:08 ]
Träningsvåren på Göteborgs Ju-jutsuklubb drar igång med en rivstart - Tisdagen den 7:e januari startar första träningspasset för vårterminen på klubben. Det är tidigt, men det betyder att det blir mer tid för träning! 

Nytt för denna termin: Ju-jutsu Kai passen för de vuxna på torsdagar har slagits ihop till ett gemensamt pass 19.30-21.00. Detta för att erbjuda bättre träningstider och förhoppningsvis blir vi även fler på passen. Tävlingsträningen på torsdagar blir en kvart längre, 18.00-19.30 och för den morgonpigge finns nu ett Newaza/BJJ morgonpass på måndagar, 07.00-08.00. 

Uppdaterat schema finns anslaget i Dojon och på vår hemsida http://www.gjjk.se

Medlems- och träningsavgifter för denna termin skall vara betalda senast den 31 januari. 

Du har dessutom möjlighet att få ordentlig rabatt!! För varje ny medlem du värvar halverar du din egen träningsavgift! Läs mer om priser och rabatter på hemsidan under http://www.gjjk.se/traning

Alla medlemmar kommer att få hem ett separat utskick med en avi med det belopp som gäller för dig – skulle vi ha tagit fel på träningsavgiften, missat en rabatt, eller om du har frågor kring avgifterna, prata med Dario eller Martin. 

Aktiviteter under våren. Vissa datum kan du boka in redan nu:

15 februari    Klubbens årsmöte. Var med och bestäm vad klubben ska göra!
15-16 mars     Vårmonet för barn i Nybro. I år tänkte vi åka iväg på läger med våra barn!
18-21 april    Jubileumspåsklägret för vuxna. I år siktar vi på att bli 40 personer som åker!
7 juni         Graderingar och avslutning!

Genom Facebookgruppen får du reda på när det blir filmkvällar, extra träningar eller spontanhäng på klubben. Gilla också klubbens Facebooksida – ju fler vi blir desto bättre! 

Under 2014 har vi ett samarbete med friskvårdsföretaget Hälsovägledningen, som erbjuder klubbmedlemmar 30% rabatt på ordinarie priser när det gäller massage, coachning och kostrådgivning. För mer information och tidsbokning, besök deras hemsida http://www.halsovagledningen.se. För att kunna utnyttja detta förmånliga erbjudande måste du ange en kod när du bokar tid - prata med tränarna för att mer information.

Klubbkläder – det går nu (äntligen) att beställa klubbkläder. Gå till klubbens webbshop http://gjjk.spreadshirt.se för att se utbudet. Just nu finns det främst luvjackor för dam och herr, men det kommer att komma barnstorlekar och T-shirts under januari. 


Vi ses på mattan!!
Styrelsen och Tränarna