Nyheter‎ > ‎

Terminsstart HT2014 - tisdag 19 augusti

skickad 10 aug. 2014 03:36 av Dario Lopez-Kästen
Hej allihopa!

Hoppas att alla haft en go sommar utan alltför mycket träningsabstinens! Om inte så är räddningen strax här: Terminen drar igång från och med tisdagen den 19:e augusti!

Schemaändringar: Nytt för terminen är att torsdagens Sport ju-jutsu flyttas till onsdagar 19:30-21:00. På torsdagarna har Ju-jutsu Kai vuxengrupperna avance och nybörjare-orange egna grupper igen, avance 18:00-19:30 och nybörjare-orange 19:30-21:00.

Uppdaterat schema finns anslaget i Dojon och hemsidan http://www.gjjk.se/schema

Om tillräckligt många är intresserade, kan det bli ett Sportju-jutsu pass på fredagar också. Läs mer om det på SJJ-gruppens Facebookgrupp (kortlänk: http://goo.gl/3cPwgB)

Träningsavgifter: För er som tränade och betalade medlemsavgiften i våras är det endast träningsavgiften som ska betalas nu. Priserna är:
  • Vuxna: 1200 kr/termin
  • Studenter, Pensionärer & ungdomar 15-20 år: 1000 kr/termin
  • Barn, 9-14 år: 600 kr/termin
  • Knattar, under 9 år: 400 kr/termin
Om ni inte har betalat medlemsavgiften för 2014 så är den 200 kr.

Betala avgifterna till PlusGiro: 370 550-6, sista betalningsdag är 31 augusti. Ange OCR-numret i avin ni får hem i slutet av veckan (fungerar inte med vissa banker, i så fall skriv numret som ett meddelade till betalningsmottagaren).

Träna billigare! Glöm inte att vi har en värvningsrabatt på 50% på träningsavgiften, perfekt tillfälle att dra med en kompis till klubben nu vid terminsstart! Tack för att du hjälper oss att nå ut till fler!

Utnyttja dina medlemsförmåner! Klubben har under 2014 ett nära samarbete med hälso- och friskvårdsföretaget Hälsovägledningen. Som medlem i GJJK får du mycket förmånliga priser på massage, kostrådgivning och coachning. Rekommenderas varmt! Läs i nyhetsbrevet som kommer hem till dig i veckan, eller skicka e-post till info@gjjk.se för information om hur du tar del av erbjudandet.

För mer information om Hälsovägledningen, besök http://halsovagledningen.se/

Uppdatera din kontaktinformation! Har vi rätt uppgifter om dig eller ditt barn som tränar? Du kan själv uppdatera dina eller dina barns uppgifter. Gå till http://www.gjjk.se/medlem för mer information om hur du gör.


Vi ses på mattan!

Styrelsen och tränarna
Comments